Toestemmingsverklaring

Hiermee geef ik toestemming aan Stade Advies, uitvoerder van de Wooncoach Senioren, om de volgende gegevens over mij te verwerken:

Naam, adres, woonplaats, contactgegevens, geslacht, geboortedatum, inschrijving Woningnet, financiele gegevens, kenmerken huidige woning, woonbeleving, woonwensen, woon- en verhuisindicaties, benodigde ondersteuning.

Meer informatie over deze gegevensverwerking is te vinden in de Privacyverklaring, het Overzicht gegevens huurders en het Overzicht gegevens woningeigenaren.

Ik geef toestemming onder de volgende voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de gegevens en redenen van verzameling zoals beschreven in de privacyverklaring. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de Wooncoach mij opnieuw om toestemming.
  • De Wooncoach informeert mij welke gegevens worden verwerkt en waarom deze gegevens noodzakelijk zijn om mij te kunnen begeleiden.
  • De Wooncoach verwerkt alleen gegevens die noodzakelijk zijn om mij goed te kunnen begeleiden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken. Dit heeft mogelijk gevolgen voor de hulp die ik kan ontvangen van de Wooncoach. De Wooncoach zal mij hierover informeren.

Verstrekken gegevens aan derden

Voor een goede ondersteuning van mij als cliƫnt kan het noodzakelijk zijn om andere organisaties in te schakelen. Bijvoorbeeld een organisatie die urgenties en woonindicaties verstrekt, een woonzorginstelling, een woningcorporatie of een sociaal team / buurtteam.
Hartelijk dank. De Wooncoach hoopt u goed van dienst te kunnen zijn.