Woningaanbod

Er bestaan verschillende typen woningen die passend zijn voor senioren. Alle woningen zijn gelijkvloers en zonder trap bereikbaar. Bovendien zijn er woningen die geschikt zijn voor gebruik van een rollator of rolstoel. Tevens zijn er woningen met aanvullende diensten op het gebied van welzijn en zorg. De Wooncoach heeft een overzicht van deze woningen en kan u in een persoonlijk gesprek uitgebreide informatie verstrekken.

Huurwoningen

Voor het actuele aanbod aan huurwoningen in de sociale huur of vrije sector kunt u terecht op de website van Woningnet Regio Utrecht, www.woningnet.nl. Hierop staan alle huurwoningen die op dit moment te huur zijn.

Let op: de term seniorenwoning bestaat officieel niet meer in de huursector. Tot 1 juli 2015 was een seniorenwoning alleen bereikbaar voor mensen van 55 jaar en ouder. Na die datum geldt voor deze woningen dat senioren van 65 jaar en ouder voorrang hebben op andere, jongere woningzoekenden.

Hieronder vindt u alvast een aantal informatiebladen die u kunt downloaden.

Koopwoningen

Een overzicht van seniorengeschikte woningcomplexen in de koopsector in Stichtse Vecht is in ontwikkeling. Voor koopwoningen werken wij samen met makelaars. Zie voor het aanbod aan koopwoningen ook www.funda.nl.